De Parview Suite bestaat uit een dakappartement (5de verdiep) met als als beste troef een groot zonnig terras. Het verblijf heeft een gezellige leefruimte met open keuken, bijhorende zithoek en bed. Daarnaast is er een aparte badkamer en toilet. 

Leefruimte met open keuken

De volledig uitgeruste en op maat gemaakte keuken heeft alles wat u zou nodig kunnen hebben tijdens uw verblijf (Koelkast, oven, afwasmachine, nespresso machine, waterkoker,...). Wij zorgen alvast voor een goeie basis koffie, thee en kruiden zodat u zich daar al niet druk over hoeft te maken. Bij de keuken staat er een low dining table met comfortabele stoelen en een zitbank bij het raam. 

Zitruimte en bed 

In de leefruimte staat er een ingebouwde zithoek met extra veel kussens om het gezellig te maken en een groot ramen die open kan om het terras te verbinden met de zithoek. Bij slecht weer staat er gelukkig een Serif Smart TV met Netflix of u kan gebruik maken van de gratis Wifi. In dezelfde ruimte staat ook het twee persoons-bed van waaruit u natuurlijk ook kan genieten van het zicht. 

Badkamer en toilet 

Voor de badkamer hebben we in deze vakantiewoning gekozen voor iets speciaals, We gebruiken namelijk een op maat gemaakte pot van Atelier Vierkant als de douchecabine met daarboven een regendouche. Ook de lavabo werd op maat gemaakt om de matchen met de douche. Daarnaast is er in het appartement ook nog een apart toilet. 

Terras

Het ruim terras kijkt uit op het Sint Mauritspark van Nieuwpoort en de havengeul met heel wat uren zon. Aan de ene kant van het terras hebben we gezorgd voor een gezellige zithoek in mortex en aan de andere kant staat er een ruime eettafel om te genieten van je ontbijt of een apero bij de ondergaande zon.